divendres, 24 de febrer del 2017

UFF!!!!

Uff. No vull ni mirar quan fa que no escrivim res de nou. Doncs s'ha acabat. Aquí estem de nou. Vius i patejant.
Segur que han passat milions de coses que no m'enrecordaré per explicar-vos-les, però mirarem de salvar el que podrem.
La més grossa és que a principis de novembre, si no recordo malament, van arribar 14 vedelles brunes.
Resulta que aquí al costat, al poblet de Marganell, hi ha una hípica on hi fan rodeos amb les vaques. Es veu que és una modalitat hípica típìca. I un bon dia, fartes dels cowboys, van decidir anar d'excursió una mica més amunt. I en aquestes estaven, que van trobar Sant Miquel; i com que ho van veure tan benparit, van quedar-s'hi.
En realitat no va ser ben bé així, però quasi. Si per cas, el proper dia us en faig cinc cèntims més, perque és una mica llarg.
El cert és que tenim uns quants caps més per alimentar. I per això també hem anat ampliant les pastures. Hem filat ( bé, encara estamos en ello) la carena que va dels 4 vents fins a la Font del Boix, banda i banda, i aquí esperem que ens aguantin fins a finals de primavera.
Després d'una aclimatació d'un parell de setmanes als 4 vents, ja van entrar a pasturar. Són dues parceles que es van cremar de dalt a baix en l'últim incendi, i no les teníem totes. Però la veritat és que s'han adaptat estupendament. Com que per elles tot és nou, ja que no havien pasturat mai, van probant de tot arreu, i així les hem hagut de complementar molt poc perque llueixin esplèndides.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada